Бабусині страви: Салат "Золотий горішок"

Бабусині страви: Салат "Золотий горішок"

Інгредієнти:

  • 1-2 несолодких яблука
  • 100 г волоських горіхів
  • 1 невелика цибулина
  • 3 варених яйця
  • 150 г твердого сиру
  • Для соусу:
  • 100 г майонезу
  • 100 г сметани

  • Спосіб приготування:

    Яйця нарізати кружечками, викласти на тарілку, змастити 1/2 норми соусу, зверху покласти нарізану тонкими півкільцями цибулю.
    Потім шар натертого на крупній тертці яблука. Наступний шар - натертий на крупній тертці сир.
    Змастити верх салату другою половиною соусу. Зверху посипати подрібненими волоськими горіхами.

    Смачний та оригінальний салат - це справжнє мистецтво. Адже він має не тільки приваблювати своїм зовнішнім виглядом, а і бути гарним на смак.