Бабусині страви: "Шампіньйони, фаршировані авокадо"

Бабусині страви: "Шампіньйони, фаршировані авокадо"

Інгредієнти:

  • шампіньйони великі: 12 шт.
  • авокадо: 1 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • вершковий сир: 2 ст. ложки
  • соєвий соус: 2 ч. ложки
  • креветки: 12 шт.
  • червоний перець: 1/2 шт.
  • сіль, перець, зелень

  • Спосіб приготування:

    У шампіньйонів відрізати ніжки, подрібнити їх та обсмажити. Авокадо почистити, м’якоть порізати і полити лимонним соком, щоб не потемніла. Перекласти в блендер, додати вершковий сир, соєвий соус, смажені ніжки грибів, сіль і перець, усе разом змолоти.
    Капелюшки нафарширувати начинкою та поставити запікатися у духовку на 20 хв.
    Креветки почистити і зварити у підсоленій воді протягом 3-х хвилин. На готові гриби покласти по креветці та по листочку будь-якої зелені на ваш смак. Червоний перець порізати на кружальця, покласти по одному на кожен гриб.