Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відділяємо куряче м'ясо від стегон, дрібно подрібнюємо його в блендері.
Нарізуємо великими шматками куряче філе.
Змішуємо перемелене куряче м'ясо з курячим філе, рідким димом і сухим молоком. Перчимо м'ясо, солимо за смаком.
Чистимо часник, дрібно рубаємо його і змішуємо з курячим м'ясом.
Тепер подрібнюємо блендером склянку з льодом, додаємо його до курячого м'яса разом з курячим яйцем. Ретельно все вимішуємо.
Ставимо приготований фарш на три години в холодильник, а після цього перекладаємо його в рукав для запікання. Вставляємо щільно рукав в ветчінніцу * Белобока * (можна її також замінити коробкою з-під під молока).
Зав'язуємо рукав для запікання щільно, закриваємо ветчінніцу кришкою, затягуючи пружинки.
Кладемо на дно мультиварки серветки або силіконовий килимок. Розміщуємо в мультиварку ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.
Після всього цього включаємо в мультиварці на дві години режим * гасіння *. По закінченні часу виймаємо ветчініцу із мультиварки і не виймаємо з неї м'ясо, поки воно повністю не охолоне.