Бабусині страви: "Шинка з курки в мультиварці"

Бабусині страви: "Шинка з курки в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 800 грам курячих стегон
  • 800 грам курячого філе
  • 1 куряче яйце
  • Часник
  • Рідкий дим
  • 1 столова ложка сухого молока
  • 2 чайні ложки солі
  • Чорний перець
  • Лід

  • Спосіб приготування:

    Відділяємо куряче м'ясо від стегон, дрібно подрібнюємо його в блендері.

    Нарізуємо великими шматками куряче філе.

    Змішуємо перемелене куряче м'ясо з курячим філе, рідким димом і сухим молоком. Перчимо м'ясо, солимо за смаком.

    Чистимо часник, дрібно рубаємо його і змішуємо з курячим м'ясом.

    Тепер подрібнюємо блендером склянку з льодом, додаємо його до курячого м'яса разом з курячим яйцем. Ретельно все вимішуємо.

    Ставимо приготований фарш на три години в холодильник, а після цього перекладаємо його в рукав для запікання. Вставляємо щільно рукав в ветчінніцу * Белобока * (можна її також замінити коробкою з-під під молока).

    Зав'язуємо рукав для запікання щільно, закриваємо ветчінніцу кришкою, затягуючи пружинки.

    Кладемо на дно мультиварки серветки або силіконовий килимок. Розміщуємо в мультиварку ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.

    Після всього цього включаємо в мультиварці на дві години режим * гасіння *. По закінченні часу виймаємо ветчініцу із мультиварки і не виймаємо з неї м'ясо, поки воно повністю не охолоне.