Інгредієнти:
для прикраси:
250 мл жирних вершків
м'ятні цукерки
жовті сливи
листочки м'яти.
Спосіб приготування:
Тісто розморозити. На посипаному борошном столі розкачати тісто в круглу пластину діаметром 24 см. нагріти духовку до 225 * градусів. Розємну форму обполоснути холодною водою, викласти в неї тісто і в кількох місцях наколоти його виделкою. Випікати 20 хвилин. Корж ввитягнути з форми і дати йому охолонути. Желатин замочити в холодній воді, а шоколад посікти. Жовтки добре добре збити з цукром. Шоколад розтопити в розігрітому молоці, додати жовтки і перемішати. Помішувати 10 хв на водяній бані. Желатин віджати, розчинити в гарячому шоколадному кремі і дати охолонути. Вершки збиту піну і зєднати з напівзастиглою масою. Навколо коржа поставити бортик форми. Корж намазати кремом і поставити в холодильник. Прикрасити цукерками, збитими вершками, сливами і м'ятою.