Бабусині страви: "Шурпа на вогні"
1 лист. 2024 17:03:00

Інгредієнти:
м'ясо на кістці (баранина або свинина): 1 кгцибуля: 3 шт.морква: 2 шт.помідори: 3 шт.болгарський перець: 2 шт.картопля: 700 гвода: 4 лсіль, чорний мелений перець, спеції для шурпи: за смаком
Спосіб приготування:
Покласти м’ясо в казан, відварити бульйон. Через годину додати до м’яса порізану цибулю, моркву та спеції і варити ще 30 хвилин. Помідори, картоплю і болгарський перець порізати, додати в казан. Варити ще з півгодини.
Готову шурпу налити в тарілки. За бажанням можна посипати кінзою.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!