Бабусині страви: "Швидкий рисовий пудинг"

Бабусині страви: "Швидкий рисовий пудинг"

Інгредієнти:

  • 1 ст. готової рисової розсипчастої каші
  • 3 ст. л. цукру
  • 2 ст. молока
  • 2-3 ст. л. вершкового масла
  • 3-4 яйця
  • 0,5 ч. л. кориці
  • тертий шоколад - для прикраси

  • Спосіб приготування:

    Яйця збийте з цукром в густу піну. Потім кашу залийте холодним молоком і збитими яйцями.
    Форми для запікання змасти маслом і злегка посипте цукровим піском. Розкласти суміш по формах, поставити на водяну баню і готувати 15-20 хвилин.
    Готовий пудинг злегка остудити, посипати корицею і тертим шоколадом.
    Також десерт можна прикрасити варенням, сметаною, солодким фруктовим соусом