Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішати сир, родзинки, цукор, яйце і борошно до однорідності.
Тісто (2/3) не розгортаючи, покласти на змащене маслом (або застелене папером) деко.Решту тіста (1/3) розрізати на смужки - для "бортиків" пирога.
Наколоти тісто, краї змастити збитим яйцем і укласти "бортики".
Сирну начинку акуратно викласти на середину і розрівняти, не заходячи на "бортики" пирога.
Банани нарізати пластинками і, трохи "втоплюючи" їх в начинку, укладати як "черепицю".
Змастити збитим яйцем весь пиріг і наколоти краї тіста. Обсипати цукром.
Пекти в добре розігрітій духовці (200 градусів) - 30-35 хвилин, до світло-коричневого кольору. Дістати, остудити.