Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішати яловичий та курячий фарш, додати крохмаль, сіль і натерту на тертці середню цибулину. Перемішати.
Сформувати маленькі тефтельки, розміром трохи більше лісового горіха (фундука).
У киплячу воду або бульйон закладаємо тюфтельки, даємо їм закипіти, тим часом промиваємо сочевицю і додаємо її до тефтельок разом з цілою, очищеною цибулиною. Даємо закипіти, варимо під кришкою, при тихому кипінні хвилин 12-15. Солимо і додаємо лавровий лист.
Чистимо моркву і картоплю. Картопля ріжемо дрібними кубиками, морквину тремо на крупній тертці, додаємо в суп і варимо до готовності овочів.








!["ТРАМП і Віткофф обговорюють "мирний" план Путіна [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/11/2160/216098_48xx_.jpg)










