Бабусині страви: "Спартак з масляним кремом та бананами"

Бабусині страви: "Спартак з масляним кремом та бананами"

Інгредієнти:

  • готові коржі для спартака
  • банани: 8 шт
  • шоколадна глазур: 1 пакет
  • горіхи подрібнені
  • Для крему:
  • молоко: 0,5 л
  • борошно: 7 ч.л
  • цукор: 1 стак
  • масло: 450 г
  • сік з лимона або ваніль

  • Спосіб приготуваня:

    1. 0,3 л молоко прокипятити. В 200 г молока розвести борошно. Коли 0,3 л закипить - влити борошно з молоком та помішувати поки не загусне. Всипати цукор і добре розмішати. Масло розтерти і порційно додавати в охолоджену суміш. Добре збити міксреом. В кінці додати сік з лимона або ваніль. МОжна додавати какао - тоді вийде шоколадний крем.

    2. Коржі пермазувати кремом та перекладати порізаними бананами.

    3. Глазур приготувати згідно інструкції на пакетику. Полити нею торт та посипати його подрібненими горіхами.