Бабусині страви: "Суфле з морквою та болгарським перцем"

Бабусині страви: "Суфле з морквою та болгарським перцем"

Інгредієнти:

  • сир 15% : 200 г.
  • сметана: 2 ст. ложки
  • перець болгарський : 3 шт.
  • морква: 1 шт.
  • часник: 4 зубці
  • яйця : 2 шт.
  • цибуля зелена: 1 пучок
  • олія оливкова для смаження, сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Моркву помити, загорнути у фольгу. Часник не чистити, покласти у фольгу, капнути на нього 1 ч. ложку води і загорнути. Перці помити. Всі овочі покласти в духовку та запекти до готовності. З перця зрізати м’якоть, покласти в блендер.

    Туди ж покласти часник та половину моркви, змолоти до консистенції пюре. Другу половину моркви посмажити в оливковій олії до золотистого кольору.

    Сир перемішати зі сметаною. В окремій мисці збити яйця. З’єднати усі інгредієнти – пюре з овочів, сир, моркву. Все добре перемішати, додати яйця, посолити та поперчити, добре вимішати.

    Формочки змастити вершковим маслом та посипати борошном. Розкласти по ним суфле, зверху посипати порізаною зеленою цибулею та поставити запікатися на 20 хвилин при температурі 200 С.