Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю чистимо, ріжемо кубиками та ставимо варити у підсоленій воді.
2. Цибулю дрібно ріжемо та трохи обсмажуємо.
3. Білі гриби миємо та ріжемо невеликими шматочками. Додаємо до цибулі та тушкуємо до напівготовності.
4. Додаємо гриби із цибулею до картоплі. Солимо, перчимо. Варимо близько 30-40 хвилин на повільному вогні.5. Готовий суп відправляємо в блендер та перемелюємо до стану пюре.
6. Ставимо суп на вогонь, доливаємо гаряче молоко. Вимішуємо та підігріваємо. Не давати кипіти! Можна взяти вершки або сметану. З молоком суп виходить менш калорійним, а також можна не додавати картоплю.
7. Перед подачею посипаємо суп тертим на мілкій тертці твердим сиром та петрушкою. ПОдавати можна з грінками з білого хліба.