Бабусині страви: "Суп-пюре зі цвітної капусти"

Бабусині страви: "Суп-пюре зі цвітної капусти"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 1 головка,
  • цибуля - 1 шт.,
  • оливкова олія - 1 ч. ложка,
  • свіжий чебрець - 1 ч. ложка,
  • гаряча вода - 4,5 склянки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    У каструлі з товстим дном нагрійте оливкову олію, додайте нарізану тонкими півкільцями цибулю і смажте, поки вона не стане м’якою і ароматною.

    Додайте цвітну капусту, сіль, перець і 1 склянку гарячої води. Доведіть до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і варіть 15 хвилин до готовності капусти.

    Додайте воду, що залишилася і чебрець, продовжуйте варити протягом 20 хвилин на слабкому вогні.

    За допомогою блендера приготуйте пюре.