Бабусині страви: "Суп з каррі і морепродуктами"

Бабусині страви: "Суп з каррі і морепродуктами"

Інгредієнти:

  • Коктейль з морепродуктів - 200 г
  • Рибний бульйон - 1 л
  • Паста каррі - 1 ч.л.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Чебрець - 0,5 ч. л.
  • Кокосове молоко - 50 мл
  • Сіль, білий перець

  • Спосіб приготування:

    Нагрій готовий рибний бульйон, а коли він почне кипіти, додай у бульйон пасту каррі та сіль.

    В глибокій каструлі на олії обсмаж подрібнену цибулю і часник, додай лавровий лист, чебрець, залий приблизно 400 мл води і доведи її до кипіння.

    Коли вода закипить, видали чебрець і лавровий лист, додай у воду гарячий рибний бульйон з каррі. Закип'яти ще раз, влий у суп кокосове молоко, додай морепродукти та спеції. Провари ще кілька хвилин і подавай.