Бабусині страви: "Суп з лисичками"

Бабусині страви: "Суп з лисичками"

Інгредієнти:

  • лисички свіжі 200-300 г
  • морква 1 шт.
  • картопля 3-4 шт.
  • цибулина 1 шт.
  • вершки 1 ст.
  • борошно 1 ст. л.
  • зелень петрушки за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний перець за смаком
  • чебрець сушений за смаком
  • паприка за смаком
    рослинна олія для смаження

  • Спосіб приготування:

    Гриби покласти в воду, довести до кипіння, воду злити, гриби промити, залити чистою водою і варити 15 хв. Додати нарізану брусочками картоплю, посолити. Цибулю подрібнити, обсмажити на олії з борошном. Додати натерту на дрібній тертці моркву, влити вершки, припустити на слабкому вогні 1-2 хв. Додати заправку в суп, варити до готовності картоплі. Покласти в суп подрібнену зелень, прянощі, довести до кипіння, зняти з вогню, дати настоятися. Грибний суп з лисичок особливо смачний зі сметаною.