Бабусині страви: "Свинина, тушкована з квасолею та овочами"

Бабусині страви: "Свинина, тушкована з квасолею та овочами"

Інгредієнти:

  • свинина - 400 г,
  • квасоля - 200 г,
  • морква - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • молоко - 200-300 мл,
  • часник - 2-3 зубці,
  • олія - 3 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    М’ясо помийте, поріжте шматочками і тушкуйте з додаванням води до готовності.

    Квасолю відваріть до готовності.

    У готове м’ясо додайте подрібнені моркву, перець і цибулю, тушкуйте до прозорості цибулі. Додайте квасолю.

    Залийте молоком і тушкуйте 5-7 хвилин. Посоліть, поперчіть, додайте пропущений через прес часник.