Бабусині страви: "Свинна відбивна на чорному пиві"

Бабусині страви: "Свинна відбивна на чорному пиві"

Інгредієнти:

  • Свинина - 2 шматка
  • Пиво темне / чорне - 250 мл.
  • Імбир мелений - 1 г.
  • Каррі - 1 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 шт
  • Олія оливкова - 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Петрушка - 2 гілочки
  • Вершки жирні - 1/2 склянки
  • Сіль - за смаком
  • Соус соєвий - 1 ст. ложка

  • Спосіб приготування:

    Свинину відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем, імбиром, каррі, додаємо соєвий соус. Натираємо.
    Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
    На розігрітій сковороді з маслом обсмажуємо свинину з двох сторін протягом 4-5 хвилин.
    Викладаємо цибулю поряд зі свининою, тушкуємо 2-3 хвилини. Розмішуємо лук.
    Додаємо темне пиво, накриваємо кришкою. Готуємо на слабкому вогні 20 хвилин.
    Додаємо вершки, рубану петрушку і готуємо 5 хвилин.
    Викладаємо свинину. На неї зверху викладаємо соус з ріпчастою цибулею.