Інгредієнти:
Для начинки:
малина
желе для торта готове
Спосіб приготування:
Для тіста масло розріжемо на шматочки і перемішаємо з борошном, додамо воду, цукрову пудру і замісимо еластичне тісто, воно не повинно прилипати до рук. Потім на 30 хвилин приберемо тісто в холодильник.
Тонко розкачати тісто на злегка присипаній борошном поверхні. За допомогою штампа-виїмки вирізати з тіста кружальця.
Обережно втиснути їх у форми для тарталеток. Проколоти виделкою і поставити випікатися в попередньо нагрітій духовці 12-15 хв. при 190%.
Потім дати повністю охолонути на решітці.
Готуємо крем:
Для цього потрібно яйця збити з 1/4 ст цукру, ваніліном і крохмалем.
Молоко змішаємо з цукром і поставимо на вогонь. Скип'ятити до появи бульбашок.
Влити молоко в яєчну масу, перемішати і знову поставити на маленький вогонь, постійно помішуючи поки суміш не загусне.
Дати крему охолонути і прибрати в холодильник.
Приготувати желе згідно інструкції або за бажанням зробити самим його з желатину і соку.
На остиглі тарталетки викласти крем, потім зверху малину і залити злегка вистигшим, але ще не застиглим желе.