Бабусині страви: "Телятина, фарширована часником і кедровими горішками"

Бабусині страви: "Телятина, фарширована часником і кедровими горішками"

Інгредієнти:

  • свіжа телятина
  • часник 1-2 голівок
  • кедрові горіхи близько 50 гр (в оригінальному рецепті - фісташки)
  • свіжа кінза або петрушка
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • 800 гр томатів у власному соку
  • 2 склянки червоного вина
  • паприка, сіль, запашний перець, чорний перець

  • Спосіб приготування:

    У м'ясі зробити кишеню і начинити його цілими зубчиками часнику, горіхами і зеленню.
    Закрити, скріпити зубочистками.
    Обсмажити на сковороді з усіх боків до скориночки.
    Перекласти в каструлю, залити томатами, вином, додати пасту і спеції.
    Тушкувати години дві, дві з половиною до м'якості.