Бабусині страви: "Телятина, фарширована часником і кедровими горішками"
27 квіт. 2022 17:02:00
Інгредієнти:
свіжа телятиначасник 1-2 голівоккедрові горіхи близько 50 гр (в оригінальному рецепті - фісташки)свіжа кінза або петрушка3 ст.л. томатної пасти800 гр томатів у власному соку2 склянки червоного винапаприка, сіль, запашний перець, чорний перець
Спосіб приготування:
У м'ясі зробити кишеню і начинити його цілими зубчиками часнику, горіхами і зеленню.
Закрити, скріпити зубочистками.
Обсмажити на сковороді з усіх боків до скориночки.
Перекласти в каструлю, залити томатами, вином, додати пасту і спеції.
Тушкувати години дві, дві з половиною до м'якості.