Бабусині страви: "Теплий салат з червоної квасолі"

Бабусині страви: "Теплий салат з червоної квасолі"

Інгредієнти:

  • квасоля консервована червона: 1 банка
  • гриби: 150 г
  • горіхи волоські: 100 г
  • зелень за смаком
  • Для заправки
  • оцет винний білий: 1 ст. ложка
  • олія пісна: 1/8 склянки
  • гірчиця: 1/2 ч. ложки
  • сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду.

    У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.

    Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати.

    Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.