Інгредієнти:
Приготування:
Болгарський перець дрібно нарізати, часник подрібнити, цибулю нашаткувати і припустити ці продукти протягом 3 хвилин на повільному вогні в оливковому маслі. Готувати краще відразу в тій ємності, в якій будете варити суп.
Далі додайте нарізані кубиками помідори, бульйон (якщо є), воду, нарізаний базилік і чорний перець, сіль.
Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть суп близько 10 хвилин.
Додайте дрібно нарізану зелень і варіть ще близько 5 хвилин.
Порада: для найбільшої ситості в суп можна додавати білу або червону квасолю. Квасоля краще брати консервовану у власному соку, сік зливати і додавати в суп із зеленню (за 5 хвилин до готовності).