Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Нарізаємо паску, бісквіт або кекс скибочками завтовшки 1-1,5 см.
У круглу чашу укладаємо харчову плівку так, щоб звисали краєчка, викладаємо стінки приготованими скибочками.
Промазуємо отриману поверхню малиновим джемом.
Викладаємо шар злегка розм'якшеного морозива.
Посипаємо фісташками.
Далі шар кислої вишні, ложкою вдавлюємо в морозиво.
Шар зацукрованих фруктів.
Шар часточок очищеного апельсина.
Знову шар морозива.
Зверху все це творіння закриваємо шаром скибочок кексу або бісквіта.
По колу форми по кексу і по верхньому шару поливаємо шеррі або будь-яким улюбленим напоєм. Якщо десерт їстимуть діти - просочіть сиропом.
Закрити щільно плівку, зверху форму накрити ще одним шаром харчової плівки.
Зверху поставити денцем тарілку і гарненько придавити, щоб утрамбувати всі наші шари.
Ставимо в морозилку мінімум на 4:00 (а краще на ніч).
За годину до подачі переставити форму з десертом в холодильник, щоб трохи розморозився.
Розгортаємо плівку, перевертаємо наш шедевр на тарілку, поливаємо зверху розтопленим чорним шоколадом і прикрашаємо за бажанням.