Бабусині страви: "Торт яблучний"

Бабусині страви: "Торт яблучний"

Інгредієнти:

  • Тісто:
  • 1 пачка маргарину
  • 3 ст.борошна
  • 1 ч.л. порошку до печива
  • 3 яйця
  • 0,5 ст. цукру
  • дрібку солі, ваніль
  • Крем:
  • 2 кг яблук
  • 800 г сметани
  • 1 ст.цукру
    1 пачка масла
    0,5 ст. пудри
    ваніль

  • Спосіб приготування:

    Борошно змішати з порошком до печива, потерти на грубій тертці маргарин. Білки збити, а жовтки розтерти з цукром.
    Додати сіль, ваніль. Замісити тісто, поділити на 3 частини. Розкатати коржі і випікати по 15-20хв. Кожний при температурі 180 градусів.
    На крем зварити яблука з цукром і сметаною. В кінці додати ваніль.
    Як яблука вистигнуть, розтерти 1п.масла з 0,5 ст.пудри, і легенько вимішати з яблуками.
    Перемазати коржі кремом. Прикрасити за бажанням.