Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Мультиварку включити режим «СМАЖЕННЯ», влити в ємність трохи соняшникової олії і покласти в неї курячі ніжки і готуємо 20 хвилин.
Моркву потерти на тертці, цибулю порізати півкільцями.
Додати цибулю і моркву в ємність до курятини, посолити, поперчити і додати томат, лавровий лист. Включити мультиварку на режим «ГАСИТИ» на 15 хвилин.
Займемося капустою, її дрібно нашаткувати і додати в чашу в мультиварці і тушкувати 20 хвилин.
Тепер картоплю, її очистити і порізати середніми кубиками.
Через 20 хвилин приготування капусти, додаємо картоплю і тушкуємо все 30 хвилин.
За 7 хвилин до кінця приготування, додати подрібнений часник, додати порізану зелень.
Блюдо готове, подавати до столу гарячим.