Бабусині страви: "Тушкована капуста в мультиварці"

Бабусині страви: "Тушкована капуста в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Капуста - 2 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 80 мл
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • М'ясо куряче (ніжки)- 5 штук
  • Томат - 3 ст. ложки
  • Часник - 1 зубок
  • Зелень

  • Спосіб приготування:

    Мультиварку включити режим «СМАЖЕННЯ», влити в ємність трохи соняшникової олії і покласти в неї курячі ніжки і готуємо 20 хвилин.
    Моркву потерти на тертці, цибулю порізати півкільцями.
    Додати цибулю і моркву в ємність до курятини, посолити, поперчити і додати томат, лавровий лист. Включити мультиварку на режим «ГАСИТИ» на 15 хвилин.
    Займемося капустою, її дрібно нашаткувати і додати в чашу в мультиварці і тушкувати 20 хвилин.
    Тепер картоплю, її очистити і порізати середніми кубиками.
    Через 20 хвилин приготування капусти, додаємо картоплю і тушкуємо все 30 хвилин.
    За 7 хвилин до кінця приготування, додати подрібнений часник, додати порізану зелень.
    Блюдо готове, подавати до столу гарячим.