Бабусині страви: "Тушкована картопля в мультиварці з м'ясом і овочами"

Бабусині страви: "Тушкована картопля в мультиварці з м'ясом і овочами"

Інгредієнти:

  • 300 г свинини,
  • 800 г картоплі,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 300 г цвітної капусти,
  • 2 зубки часнику,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 1 лавровий лист;
  • спеції за смаком,
  • сіль за смаком,
  • 150-200 мл води.

  • Спосіб приготування:

    М'ясо оброби, помий і поріж на шматочки.

    Моркву поріж шматочками. Картоплю поріж кубиками. Дрібно поріж цибулю. Цвітну капусту розбери на суцвіття. Часник пропусти через часничницю. Подрібни зелень.

    У мультиварці вибери режим «Випічка», 25 хвилин, налий олію, закинь м'ясо з цибулею і обсмаж, перевертаючи, 5 хвилин. Додай моркву, цвітну капусту, посоли і готуй до кінця програми.

    Потім додай в мультиварку картоплю, спеції і налий воду. Якщо тобі більше подобається рідка тушкована картопля, то вода має покрити її повністю.

    Вибери режим «Тушкування», 1,3 години і накрий кришкою. За 10 хвилин до закінчення готування закинь у мультиварку зелень і часник і при необхідності досоли.