Інгредієнти:
Цукор - за смаком
Лимонний сік, лимонна цедра - за смаком
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Почни з тіста, в миску вбей яйце, влий воду і додай сіль. Після перемішування додай борошно. Вимеси еластичне тісто, після чого залиш його на 30 хв.
Тепер необхідно зробити начинку. Насамперед замочи родзинки до набрякання. Яблоки очисти від шкірки і наріжемо дрібними кубиками. Щоб яблука не потемніли, побризкай їх лимонним соком.
Додай цукор, корицю, родзинки, цедру і перемішати.
Тісто необхідно розкачати і сформувати з нього коло, а потім візьми в руки і витягай: від центру до країв. Коли тісто почне просвічуватися, виклади його на робочу поверхню і відступивши від краю 10 см, виклади смужкою начинку. Залишки тіста змасти вершковим маслом і акуратно загорни рулетиком.
Тепер виклади штрудель на деко, змаж збитим яйцем і постав в духовку на 30-35 хвилин при температурі 190 градусів.
Готовий штудень посип цукровою пудрою.


















