Бабусині страви: "Яблучно-сирне суфле"

Бабусині страви: "Яблучно-сирне суфле"

Інгредієнти:

  • домашній сир (знежирений) - : 200 г,
  • яблучне пюре - 250 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • житні висівки (мелені) - 3 ст. ложки,
  • мелена кориця - 1 ч. ложка,
  • цукор - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Відокремте білки від жовтків. Яблучне пюре змішайте з сиром і жовтками, збийте блендером до отримання однорідної маси. Додайте цукор і мелені висівки, перемішайте. Поступово, у кілька прийомів, введіть білки, збиті до стійких піків, знову перемішайте.

    Отриману масу викладіть в силіконову форму і відразу ж помістіть на решітку пароварки. Готуйте протягом 20-25 хвилин. Готове суфле залиште у вимкненій пароварці приблизно на 10 хвилин.

    Суфле викладіть на тарілку, посипте сумішшю кориці і мелених висівок.