Бабусині страви: "Яблука в карамелі"

Бабусині страви: "Яблука в карамелі"

Інгредієнти:

  • яблука - 2 шт.,
  • цукор - 1,5 ст. ложки
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • кориця - 1 щіпка,
  • лимон - 0,5 шт.

  • Спосіб приготування:

    Яблука очистіть від шкірки і насіння. Поріжте тонкими часточками або кубиками.

    На розпеченій сковороді розтопіть масло. Додайте цукор і корицю, перемішайте і прогрійте на слабкому вогні.

    Влийте в суміш 6 ст. ложок води, видавіть трохи лимонного соку.

    Додайте в сковороду яблука і тушкуйте 5 хвилин, постійно помішуючи.

    Викладіть яблука в креманки, прикрасьте шматочками лимона.