Бабусині страви: "Яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом"
18 груд. 2024 17:04:00

Інгредієнти:
яблука - 4 шт.,курага (нарізана дрібними кубиками) - 1 склянка,родзинки - 0,5 склянки,грецькі горіхи (порізані) - 0,5 склянки,мед - 4 ч. ложки,вершкове масло - 4 ст. ложки,кориця - 4 палички,апельсиновий сік (свіжовичавлений) - 4 шт.,лимонний сік і м'ята - за смаком.
Спосіб приготування:
У яблук зріжте верхівку і очистіть їх від шкірки. З яблук вийміть трохи м’якоті, разом з серцевиною. Побризкайте лимонним соком зовні і всередині.
Змішайте курагу, родзинки, горіхи, мед, вершкове масло.
Наповніть яблука начинкою, прикрийте кришками і встроміть палички кориці.
Викладіть яблука у форму, полийте апельсиновим соком. Запікайте 1 годину при 170-180 °С, час від часу поливаючи апельсиновим соком з форми.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!