Бабусині страви: "Запечена свинина з грибами в вершках та сирі"

Бабусині страви: "Запечена свинина з грибами в вершках та сирі"

Інгредієнти:

  • свинина - 0,5 кг
  • печериці свіжі - 0,5 кг
  • цибуля - 1 шт
  • вершки 20% - 400 мл
  • сіль
  • перець
  • сир твердий - 200 г
  • олія рослинна
  • італійські трави

  • Спосіб приготування:

    1. Свинину ріжемо невеликими скибочками. Солимо, перчимо. Кожен шматочок злегка обсмажуємо на рослинній олії.

    2. Гриби ріжемо часточками. Цибулю мілко ріжемо. Пересмажуємо гриби з цибулею. Додаємо сіль, перець. Вливаємо вершки. Тушимо на маленькому вогні 5 хвилин.

    3. Заливаємо грибною сумішшю свинину. Посипаємо сиром та італійськими травами. Запікаємо 50-60 хвилин при 180 градусах.