Бабусині страви: "Запечений болгарський перець"

Бабусині страви: "Запечений болгарський перець"

Інгредієнти:

  • перець болгарський: 6 шт.
  • бринза: 150 г.
  • помідор: 1 шт.
  • борошно: 3 ст. ложки
  • яйце: 2 шт
  • панірувальні сухарі : 100 г

  • Спосіб приготування:

    1. Перець очистити насіння, відрізати хвостики. Змазати шкірку олією і запекти перці в духовці або мікрохвильовці до м’якості ( приблизно 20 хвилин). Посолити і поперчити.

    2. Зробити начинку. Бринзу розтерти виделкою, вбити у неї яйце і перемішати. Помідор порізати кружальцями.

    3. Перець нафарширувати бринзою та кружальцями помідора, трошки приплюснути.

    4. У мисочку збити яйце, посолити, поперчити. Перці посипати борошном, обмакнути в збите яйце. Обваляти в сухарях і посмажити на сковорідці. Обсмажити з двох боків протягом 10-12 хвилин.