"Бачили уже перелік фондів з Львівської області, які вивозили ухилянтів за кордон?" - Тамара Горіха Зерня

"Бачили уже перелік фондів з Львівської області, які вивозили ухилянтів за кордон?" - Тамара Горіха Зерня

Я б хотіла, щоб ми припинили робити дві речі. По перше, поширювати дописи про "гуцулів" чи жителів заходу України, які страждають в окопах, доки "східняки" тікають від мобілізації. Вибачте, я не раз була на заході країни і бачила, яка величезна кількість чоловіків переховується від повісток. Місцевих чоловіків, взагалі з дому не виходять.


Як з'ясувалося, патріотизм і готовність воювати за свою країну не залежать від регіону народження .

І друге: маю сумніви, що виїзд через систему Шлях коштує 3-5 тисяч доларів, як нам розповідають. Це цілком свідомо залишена величезна діра у правилах виїзду за кордон, яка працює як гігантський шлюз на випуск. У житті не повірю, що це зроблено випадково.

Зареєструвати гошку - справа тридцяти хвилин.

Підніміть руку, у кого досі нема фонду?

Навіть у мене є ми з Ірою навесні 22го зареєстрували, думали так швидше і зручніше буде працювати. Як виявилося, ні, фонд не знадобився,але досі теліпається у резерві. При бажанні, я могла б через нього вивезти і "всю родину на селі", просто бажання такого не було.

Зверніть увагу, що дозволи на виїзд у нас отримують no-name організації, яких взагалі ніхто не знає і не бачить. Та шо там! Навіть дячки московського патріархату примудряються своїх протеже відправляти за кордон як "паломників".

Що це, як не свідома диверсія з боку регулятора?