Бачу багато хто не зрозумів для чого їм конкурси на дипломатів "з вулиці" - Mason Lemberg

Бачу багато хто не зрозумів для чого їм конкурси на дипломатів "з вулиці" - Mason Lemberg

Вони потрібні їм не для того, щоб "підірвати авторитет дипломатії" чи "знищити якість дипломатії".

І після цих конкурсів ви не побачите жодного нового "вуличного" посла. Ви взагалі нічого не побачите.

А поки ви нічого не будете бачити, сотні, а може й тисячі "вуличних дипломатів" призовного віку поїдуть на "дипломатичний фронт" в Іспанії і Хорватії, Лондони і Вашингтони, бо на звичайному фронті в них може поцілити снайпер, а вони дуже важливі для комрада Наполеона.

І поїдуть вони туди легально, зберігши право балотуватись на виборах, бо вони не втікли а займались "важливою роботою".

І поїдуть вони туди на повному утриманні держави, з автопарками, орендами житла, басейнами, компенсаціями всіх витрат і зарплатами як у сірожі лещенка. І "робота" в них буде приблизно така ж: вилизувати жопендру комрада Наполеона.

І платити мільярди грошей на їх утримання будете ви, шановні мої платники податків, це велика честь для вас. Ви ж бо не втікли. Ну і ще платники податків з західних країн.

А худобофабрика буде виправдовувати це "інноваційними підходами" і "неймовірними соціальними ліфтами", отримуючи копійки за свою брудну роботу.

І можете навіть в цьому не сумніватись. Готовий побитися об заклад, що буде саме так.

Я взагалі дивуюсь чого вони раніше до цього не здогадались. Чи може здогадались але не хотіли нахабніти. Але після крадіжок на їжі солдатів, послиць-повій і Матахарєй зрозуміли що можна все.

То ж в цій ситуації можна поспівчувати лише тим, хто роками мріяв про таке життя, переставляючи папірці в кабінетах МЗС. Але то нічого. Ми з пацанами, на вашу підтримку проведемо флешмоб з розставленими ногами.