"Баумейстер і труднощі філософії" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Баумейстер і труднощі філософії" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Як визначити, що людина — відбірне м&д₴ло в 2024 році?

1. Ти втік із України як криса і розказуєш із Німеччини, користуючись статусом біженця з усіма ніштяками — про «український тоталітаризм».

2. Тебе нахвалює елітний рот прислужниці Медведчука, яка легалізувала тут Портнова та родину Шаріят — ватниця бабНаташа із Житомира.

3. Ти даєш інтервʼю «Медузі», яка неодноразово була помічена в антиукраїнських ІПСО на Захід.

Типаж цього Баумейстера — простий як двері. І дуже популярний в українських вищих навчальних закладах.

Це колишня радянська людина — не можна сказати, що зовсім без інтелекту. Але якась елементарна совість та такт там зовсім відсутні. Певний час в умовах відсутності якісних перекладів, конкуренції, знання іноземних мов і доступу до західних вчених — подібні колишні радянські люде могли вважатись за велике цабе. Але через власну пиху і впевненість у тому, що вони унікальні вони перестали йти в ногу з часом та розвиватись. Їм вистачає і російськомовних підписників із колишнього СРСР. Хто хороший філософ і публіцист — це Бернар-Анрі Леві, якому не влом розказати західному світу, що таке Україна, суть нинішньої війни з РФ. І врешті особисто познайомитись із «Редісом» з Азова, яким пропаганда РФ уже 10 років лякає Захід.

Більше того вони заходили пласту населення, який відчував у собі порожнечу, прагнув її чимось заповнити. Але не виходив за рамки бившей луччей совєцкой наукі в мірє і русского язика. І так попадав у капкан баумейстерів, арестовичів та простих пацюків з алкомордами.

Совки а-ля Баумейстер за 30 років втратили всі конкурентні переваги. Не знали української історії, культури, літератури і зараз в пенсійному віці вчити її не збираються. Набагато ліпше поїхати в Німеччину, приєднатись там до кодла «русских немцев» і срати на колишню Батьківщину уже із країни НАТО та ЄС.

«Медуза» ротом цього совка, який неодноразово соромився сказати, що він малорос із Черкас, а називав себе «метафизическим киевлянином Булгакова» — прагнула поширити три тези.

Перше, що Росія жертва. Бо неодноразово страждала від недоговороздатності України, яка її зраджувала.

Друге. Що Україна — це те саме, що і РФ. А отже схиляння західних урядів не підтримувати українців у цій війні.

Третє. Була реклама капітуляції в Стамбулі. Андрюша стеле, що «все йшло до певних домовленостей, і ті, хто прочитав їх, бачать, що вони були цілком компромісними для обох сторін». Якщо щось було ок для Арахамії і Подоляка із братом асвабадітєлєм СВО — то не ок для решти українців.

Чотири. РФ треба терміново знайти якихось заробітчан-інфоц&г@н, аби показати, що ось є люди в Україні — які за нас. І люблять РФ попри все. Походу успіхи не дуже, бо в США знайшли Арестовича і увімкнули до Собчак. У Німеччині знайшли совка Баумейстера і склепали статтю в «Медузі».

Тож що таке Баумейстер і бабНаташа, яка стала за нього горою.

Це приклад успішного соціального інженерингу СРСР періоду Хрущова та Брєжнєва, коли штучно вивели породу гомо сапієнс, яким начхати на усе. Аби було удобно, аби не треба було еволюціонувати в шось ліпше. У них нема самоідентифікації. Вони не мають чіткої відвід і на питання «Хто я?».

Просто жери з корита. Сери в це корито. І хрюкай на все, що вважаєш підозрілим.

Всі ці «філософи» зламались 30 років тому. Тому нічого берегти їх як «совєцьку стєнку з Чехословакії» в нових інтерʼєрах.