"БЕЗУГЛІЙ КРАЩЕ ВИБАЧИТИСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БЕЗУГЛІЙ КРАЩЕ ВИБАЧИТИСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Дивлюся скандал з Безуглою набирає обороти. Депутат Безугла, нагадаю, заявила що порохоботи мусять зникнути.

На цю заяву вже обурилися відомі журналісти і народні депутати. Бо ніхто й ніколи не чув від конгресменів-демократів у США, що трампісти мусять зникнути. Ніхто не чув у Польщі подібних заяв депутата провладної партії щодо прибічників опозиції.

Просто для розуміння. Безугла знає мене - ми були разом на ефірі, ще тоді до вторгнення. Вона якось писала у мене в коментарях. І от Безугла хоче аби я зник. Маю обрадувати нардепа Безуглу - її бажання ідеально збіглося з бажанням русскіх. Коли я водів "Валькірію" під Києвом, коли піднімав коптер для розвідки в потрощених селах біля Бахмута, коли "Валькірією" літав вглиб російської оборони біля Вугледара, русскіє мріяли аби я зник. Русскіє так мріяли, що намагалися накривати наші стартові мінами, касетками, 152-мм калібром. Прямо наді мною бруствер рознесло чергою гармати з БМП - як раз аби втілити мрію нардепа Безуглої.

Безугла хоче того, чого не зуміли зробити русскіє - правда, дивний збіг?

А дехто з нас зник. Зник Гліб Бабіч. Зник Юрій Каракай. Зник Олег Барна. І не тільки вони. Їх більше нема - вони загинули, захищаючи Україну. Депутат Безугла й інші депутати які бажають нам висіти на гіляці, твердо хочуть нас понищити?

Пригадаймо приказку: коли хтось обіцяє тебе знищити - повір йому. Далі зрозуміло?

Мар'яна Безугла - не блогер з мереж, яка "має право на помилку". Вона - депутат. Вона член серйозних комітетів Верховної Ради. Вона закони приймає. І якщо вона говорить що її політичні опоненти мають зникнути, це неприхована погроза фізичної розправи над інакомислячими. Розправи, на кшталт тих, які здійснювали більшовики під час червоного терору. З розстрілами і каральними операціями. Все вірно?

Коротше. У "Слуги народу" два виходи. Або депутат Мар'яна Безугла вибачиться перед прибічниками Петра Порошенка і його партії і зізнається що вона зморозила дурню. Або - ми маємо на руках прямий доказ, що президентска партія "Слуга народу" винашує плани фізичних розправ над представниками опозиції і їхніми прибічниками.

Після кожного нещасного випадку з прибічником опозиції, де будуть присутні сліди влади, ми будемо пригадувати слова Мар'яни Безуглої і казати що це ще один доказ намірів "Слуги народу". Так буде краще?

Вибір за владою. Бо просто для розуміння. Заява депутата Безуглої уже відома Заходу. А там дуже не люблять коли правлячі партії погрожують своїм опонетам розправами. Депутат Безугла щойно крупно підставила президента Зеленського. Парадокс - в цьому вона теж солідарна з русскімі.

Правда цікаво?