"Боляче за рідну землю, яку ріжуть і спотворюють" - Олена Кудренко

"Боляче за рідну землю, яку ріжуть і спотворюють" - Олена Кудренко

Як казав герой мого роману, "що дурні, що сєпари - однаково наші вороги, мала. І що з ними, дурнями, робити - я й гадки не маю..."

Хто-небудь, виженіть Безуглу з Вугледару. Бо ця недолуга піарщиця задовбала вештатися під ногами військових. А ще їй би почитати про законність та доцільність наявності в країні опозиції, - але там мізків вистачить лише на чергове селфі на фоні нашої техніки.

Бачу хвилю обурення на дурепу. Друзі, гарного дня та міцної вам нервової системи.

Щодо Каховки. Все, що на Росії побудоване за часів радянського союзу, має б закінчитися. Мости, електростанції, залізні дороги, водосховища, дамби тощо... Бо побудоване за участі українців. Якщо якісь досягнення - то це заслуга Москви. Якщо якісь недоліки - то це українці недоробили. Так було при союзі?

Капітуляцію Берліну не дай Боже підпише український генерал - треба щоб виключно російський.

Винаходи - не дай Боже, щоб світ дізнався, що у винахідника було українське походження.

Вони кажуть, що їх присутність в Афганістані принесла тим нещасним нові школи та дороги? Мабуть, такі ж, які вони зараз "будують" в Маріуполі, знищеному ними ж?

Боляче за рідну землю, яку ріжуть і спотворюють. Нам її розміновувати роками. Щодо будівель - то це річ така, яку можна відбудувати. Головне, щоб було життя.

А ось Росії зовсім не потрібні ті комунікації, які побудовані нашими руками, або з нашими мізками. Це повинна бути суцільна сіра зона. Назавжди.