Ботоксний махає папірцем стамбульської капітуляції Зеленського

Ботоксний махає папірцем стамбульської капітуляції Зеленського

Можна звісно сказати, що доки контракт не підписаний путін може підтверди ним собі зад. Можна сказати, що це правакацея ботоксного проти нашого найчеснішого і найвеличнішого.

Але ж тут вже і Арестович підтвердив достовірність цих папірців.

 - (Ми їм сказали) "250 тисяч - ето всьо, на што ви, рєбята, можете надєяться! Чіслєность украінской армії в мірноє врємя ето как раз 250 тисяч. Ми просто ржалі ім в ліцо! Столько насмєялісь!".(с)

Тобто питання скорочення чисельності ЗСУ, кількість систем у нас на озброєнні із ворогом таки узгоджували.

Це підтверджує офіційний радник Єрмака (на той момент), член нашої делегації.

Якби ми це підписали і ворог раптово підняв чисельність своєї армії до 2 млн і знову через рік стягнув до наших кордонів, ми б були зв'язані договором. Можна нападати. "Столько насмєялісь!".(с)

Про капітуляцію Зеленського перед РФ уже в перші дні вторгнення окремо один від одного стверджували президент Туреччини Ердоган, на території якого відбувалися перемовини, колишній прем'єр Ізраїля Лапід, який схиляв Зеленського до капітуляції, ну і лукашенка з путіним, яких ми не враховуємо бо це шльопери.

Але окремо є ще ж відео Боріса Філатова, який влаштував істерику, коли воно з'явилося. На цьому відео він схиляє представників місцевого самоуправління "підтримати президента", в разі, "єслі будєт конфігурация... фєдєратівная-нє фєдєратівная..., отказ от НАТО, отказ от Крима...". І "только нє хотєлось би, штоби ето всьо попало в паблік"(с). https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/2917162441914155

Тобто є всі пазли, свідки і докази, що підтверджують факт: організована злочинна група готувала замах на злочин - державну зраду.

Цих тупих остолопів Путін нашугав, а потім втягнув у злочин і зразу ж перед нами зашкварив.

Ось як це працює, коли ви КВН саджаєте грати проти КГБ.

І хоча члени організованої злочинної групи твердять, що ето всьо лож, та чувачки знову не узгодили покази.

Хвалькуватий полковнік с 33 виходамі хизується, що він ну так "круто вів переговори, що росіяни відкрили проти нього кримінальну справу і під таким приводом прибрали з переговорної делегації"(с).

І Арестович навіть не зрозумів, що от ти чувак і підтвердив, що ви готували злочин:

 представники влади погодилися вести переговори на території ворога і цим надали ворожій стороні перевагу - можливість видаляти незручних членів нашої переговорної делегації. Тобто Зеленський прямими діями допоміг ворогу впливати на переговорну позицію української сторони, послаблюючи її.

Просто уявіть всіх цих зелених фігурантів не в кабінетах влади, таких нахабних і чванливих, а на засіданні суду. І як би там прозвучало питання:

 - Чим ви керувалися?

Нічим. Умислом здійснити державну зраду.

Нова готова кримінальна справа проти сталевих яєць.

Джон Сміт