"Боятися не варто. Варто любити" - Олександр Дедюхін

"Боятися не варто. Варто любити" - Олександр Дедюхін

А тепер давайте спокійно, тверезо і виважено.

Нападе чи не нападе пуйло не знає ніхто. В першу чергу само пуйло, бо воно пуйло. А тепер давайте увімкнемо логіку та здоровий глузд. Щоби насправді без паніки, а не по-зеленські.

Ми всі відчуваємо дим. Поки що це горять дупи різної ступені помитості. Ми всі перебуваємо у занепокоєнні по шкалі від «дуже лячно» до «пофіг, прорвемось!».

Одразу зауважу, ті, хто хотів звалити, той вже звалив: у Польщу, Німеччину, Коста-Ріку чи Москву. Всі інші залишилися. У багатьох є план «бе», щось на зразок таксиста у Монреалі, але цей план швидше для заспокоєння, а не для виконання. Бо в нас було сім років, щоби звалити і ми цього не зробили. Значить ми будемо тут. До кінця. І чим менше в нас паніки і страху, тим швидше наступить кінець пуйлу, а не нам.

Для розуміння реальності (або навпаки ірреальності) того, що відбувається я нагадаю вам, що окрім пари сотен тисяч військових мокш біля кордонів України, лаптєстан перекинув практично весь свій флот до Чорного моря. Балтійська ескадра вже увійшла, а Тихоокеанська на підході. Натомість Шостий флот США, хоч і вийшов із Чорного моря, зараз знаходитися у Середземному, а з місця своєї локації без проблем накриває ракетами всі європейську частину рф. І не просто накриває, а може за пару годин знищити всі війська рф, в першу чергу ракетні.

Вчора Джо Байден провів перемовини з союзниками по НАТО по ситуації навколо України, і будьте певні, можливість удару по імперії безумного пуйла обговорювалася.

Наші ідіоти, панікери та сцикуни продовжують голосити, мовляв, Україна — це розмінна монета, нас хочуть загнати у кабалу кредитами та військовою допомогою!

Заспокойтеся, ага. Загнати у кабалу безповоротною фінансовою допомогою та безкоштовними поставками новітньої зброї? Не кажіть дурниць. У панікьорів пронос, енурез та імпотенція трапляється. Он хоч на Зеленського подивіться.

Так, наш головнокомандувач, - це найслабша ланка нашої оборони, але, слава Богу, від нього вже нічого не залежить. Дорослі дяді його усунули від перемовин та прийняття рішень, залишивши потерпілому лише гардероб із жіночим вбранням.

А в нас є три складові перемоги: досвід, озброєна армія та Господь Бог. У 2014 в нас був лише Господь Бог і ми впоралися. Бо не мали страху.

Так чи зараз починати боятися? Думаю не варто.

Нагадую, що завтра свята неділя, завтра у храмі ми будемо актуалізовувати Божу любов. А досконала любов, як нам каже Євангеліє, виганяє страх. Ми дихаємо на повні груди, зміцнюємо розслаблені коліна та готові завалити будь-якого Голіафа.

Тому боятися не варто. Варто любити. А досконала любов вбиває будь-якого диявола і пуйла.

Пи.Си. Росія скасувала перекриття акваторії Азовського моря, тож рух суден на тепер відкритий. Про це повідомили в Адміністрації морських портів України.