"БРЕХНЯ І АРЕСТОВИЧ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БРЕХНЯ І АРЕСТОВИЧ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Читати Арестовича одне задоволення. Щойно він викотив пост, мовляв дівчата-курсанти яких досьогодні примушували марширувати в туфлях, самі згодні на параді марширувати в туфлях. І наводить відео, де дівчат питають чи хочуть вони на параді бути (увага - !!!) у парадній формі? "Так", - нестройно відповідають дівчата. У парадній формі. Не у туфлях. Це дещо різні речі. Але.

На тому ж відео міністр Таран визнає, що в туфлях дічатам марширувати не можна, бо в туфлях вони зіб'ють ноги - раз. Далі показують як курсантка розповідає про напівчеревички зі шнуровкою, які кращі тому, що... вони не спадають з ніг. Уявляєте собі, що таке туфель який зіскочив з ноги під час параду?

І результат. Бірюков дізнався зі своїх каналів. Туфлі у дівчат забрали, видали напівчеревички на шнуровці. Дівчата дуже задоволені. (https://www.facebook.com/yuri.biriukov/posts/2971503436451787) Питання - так навіщо міняли взуття, якщо дівчата нібито були за? А?

А навіщо намагалися довести що в "Багдаді все спокійно", публікуючи в ЗМІ інтерв'ю з дівчатами, мовляв - вони всім задоволені? А навіщо викотили на сторінці Міноборони ідіотський пост про підозру ДБР генералу Павловському, з питанням "Туфлі кажете?" Власне - зрозуміло чому.

Арестович наприкінці пафосно заявив, що от тому він перестав підтримувати ЄС - бо "ЄвроСолідарність бреше". А я на це скажу, що не ЄвроСолідарність бреше, а Арестович перетворився на "пана чого побажаєте", готового виправдовувати будь-що, від загибелі сержанта Журавля до зливу вагнерівців.

Він бреше - і сам же наводить докази своєї брехні. Я вже гублюся - це дурість чи така вишукана форма нахабства?

Очевидно, якби депутати від ЄвроСолідарності не підняли крик, на парад би бівчата пішли б саме в цих туфлях. І мали б ми тоді зраду у вигляді туфель що зікочили з ніг, а ще дівочих ніг розбитих цими туфлями. Бо правильно вже написав Гайдукевич - проблема не в туфлях, проблема в тому, що ЗСУ ніяк не позбудеться остогидлого "пруського кроку". Бо туфлі на підборах на такий крок не розраховані точно, а Китай або Білорусь для нас тут не приклад. За Порошенка почали працювати над адаптацією парадного кроку до аналогів країн НАТО - але не встигли. За Зеленського Міноборони та особисто Арестовича крок військових 2,5 років не цікавив. Аж поки скандал не спалахнув. Військовослужбовці США, Ізраілю та Німеччини "пруський крок" не чеканять, якщо Арестович не в курсі.

ЄвроСолідарність зробила те, що мусила зробити опозиція - вказала на проблему і привернула до неї увагу. Арестович може навіть не сумніватися, про скорочення у ЗСУ, про фактично заблоковану реформу харчування, про з/п в ЗСУ яку не індексували з часів Порошенка, про припинене будівництво складів боєприпасів і про багато іншого, ЄвроСолідарність і її прибічники голоситимуть й надалі.

І чхати нам, що там про нас варнякає вся ЗЕботва в повному складі. Разом з Арестовичем.