Був кумом, а закінчує клоуном у бєні...

Був кумом, а закінчує клоуном у бєні...

Був кумом хуйла, вершив справи там якісь, колекціонував гроші, а закінчує клоуном у бєні.

І, головне, як вчасно. Ну і правда, не про військовополонених з Азовсталі ж говорити. Не про загиблих в Десні, які вже втретє гинуть в казармах (!) під час війни. Не про плагіат Шкарлета, в кінці кінців.

А, і щоб теж два рази не вставати. Зеленський продемонстрував, що ні фіга він не змінився. Оплески по світу його спічрайтерам і його брутально - мужньому образу теж зробили своє діло.  

Dmytro Lykhoviy пише:

«Кілька питань в одному дописі, щоб два рази не вставать.

1. Розлогий, хвилин на десять, ролик з обвинуваченнями Медведчука проти Порошенка, змонтований СБУ під бадьору музичку, національний телемарафон "Єдині новини" справно крутить кожної години. Зараз ще й випустили Баканова зі спеціальним коментарем. Якщо це не паліво, то що тоді паліво?

2. На кого там збиралися міняти затриманого Медведчука? Чи оце і є його цінність - покази проти Порошенка?

3. Що там Зеленський відповідав на запитання студента, коли йому вказали на корупцію й плагіат міністра Шкарлета - "не на часі", "не треба дивитися в минуле"? То що тоді вибіркове правосуддя?

4. Війни в ефірі ОПшного марафону майже немає - зате є викриття Порошенка. Що ж, можна тільки порадіти, ми вже майже перемогли. Власне, про це "Єдині новини" нам і розповідають - там суцільне велике відбудівництво під патронатом Кирила Тимошенка і Єрмака. Ми справді вже живемо в режимі виборчої кампанії, а не війни? Якщо ні, то для чого весь цей нескінченний піар? Як він узгоджується із десятками й сотнями загиблих на сході щодня?

5. Минулого тижня Зеленський розповів, що перемога для нас - це вихід на позиції 24 лютого, що звільняти Крим і ОРДЛО не обов'язково, бо так загине дуже багато наших військових. Сьогодні стало відомо, що від ракетного удару по Десні загинули 87 людей (ясно, що переважно військових). Приблизно стільки загинуло раніше в Миколаєві. А ще були Старичі.

Скільки ще має загинути військових у навчальних центрах і частинах, щоб були зроблені дієві висновки?

Про логіку у твердженнях президента не запитую, бо з нею, тобто її відсутністю, давно все ясно.

Коротше, отримайте "старого доброго" Зеленського, не експортний варіант. Підсилений періодом воєнного стану».

Zoya Kazanzhy