"Цікаві діалогі зустрів у російському тг-каналі. Причому не в перше" - Олександр Карпюк

"Цікаві діалогі зустрів у російському тг-каналі. Причому не в перше" - Олександр Карпюк

Річ у тому, що коли росіянє вторглись у лютому, вони були дуже погано екіпіровані. За що іх і прозвали "бомжами".

І зі слів тіх хто воював, погода була теж не узкіх.

Грип, воспалення легенів, ОРЗ- все це іх переслідувало весь час бойових дій. І це на фоні поганого комплектування медикаментами та теплою формою. А зігрітись теж було не всюду можливо, так як в районах де були бойові дії часто зникало світло, а з буржуйками/генераторами теж все погано.

При тому українські бійці були у більш зручному становищі. З буржуйками/генераторами було краще, світло ім протягували швидко куди завгодно, та ще й цивільне населення допомогало.


Ураховуючи що нова активізація припадає знов на зиму, то взагалом узькі дискутують на тему що нарешті ми будемо у плюс/мінус рівних умовах (хер ви там вгадали), завдяки ракетним ударам.

Тобто РФ простіше розвалити енергосистему України ракетами за сотні мільонів долларів, ніж забеспечити солдат теплою уніформою та генераторами. Це 21 століття, друга армія світу і все таке. Як би у армії РФ був тотем, то це був би "риба-шар". Теж дуже намагається бути більше на небеспечніше ніж справді, використовуючи для того щоб це довести доволі тупі рішення.

Якось так.