"Це буде зрада. Реальна державна зрада" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Це буде зрада. Реальна державна зрада" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Знаєте, я не хочу ганяти зраду в момент коли російська загроза цілком реальна. Я розумію скільки дезинформації зливають в такі моменти і ніяк не хочу бути її переносчиком.

Але мене сильно занепокоїла інформація про те, що на зустрічі радників лідерів Норманського формату будуть обговорені деталі переговорів між керівництвом України і терористами ДиРи та Луганди, та буде визначена дата переговорів. З дуже простої причини.

Це буде зрада. Реальна державна зрада, а не все оте за що дають особисте зобов'язання. Це буде плювок на могили всіх, хто боронив Україну всі ці роки.

Це буде визнання терористичних організацій ДНР і ЛНР сторонами переговорів. Тобто, практично незалежними державами. Україна по-факту відмовиться від окупованих територій і визнає їхній суверенітет. Цей прецедент дасть змогу Москві гібридно пррсуватися далі на Захід - на Дніпровщину, Запоріжжя, Слобожанщину тощо.

Про те що такий намір керівництва країни буде не прийнятий ветеранською і патріотичною спільнотою, марно й говорити. Акції "Ні капітуляції" почнуться знову. Аж до...

Влада думає, що вона перемогла акцію "СейФопів" і тепер може розігнати будь-кого? Я маю для влади погані новини - у Януковича теж так вважали. Де тепер Янукович?

Я сильно сподіваюся, що команда ЗЕ все це розуміє і дурощів робити не буде. Я дуже хочу думати що це все - вкид. Я сподіваюся, що команда ЗЕ мене не розчарує.