"Це все не може бути простим співпадінням" - Володимир Ар'єв

"Це все не може бути простим співпадінням" - Володимир Ар'єв

Я переконаний, підготовка до захоплення України йшла системно з 2020 року

✔️ За 6 днів до лютневого вторгнення рф американські урядовці з посиланням на дані розвідки писали, що існує так званий розстрільний список політиків і активістів, яких будуть знищувати або відправляти в табори

https://foreignpolicy.com/.../russia-ukraine-arrest.../

✔️ У лютому 2020 року соратник Януковича Портнов пише однаковий пост у своїх аккаунтах в соц.медіа із закликом про допомогу у формуванні списків для майбутніх «фільтраційних» цілей. За два роки, вочевидь, сформували, адже на Херсонщині приходили адресно до проукраїнських активістів.

✔️ У 2020 році в Україну починають приїжджати майбутні координатори диверсійних мереж. Вони знімають квартири і живуть із сім‘ями. Сім‘ї виїжджають перед вторгненням. Один з таких жив наді мною, два поверхи вище. Консьєржка розповідала як привезли його на обшук з трьома машинами СБУ і мішком на голові.

✔️ восени 2019 року за заявою Портнова ДБР відкриває провадження і арештовує генерала Марченка у справі закупівлі бронежилетів. Бронежилети теж арештовують і успішно гноять при зберіганні


✔️Влітку 2020 року ДБР, очолюване Трубою вилучає з систем ППО клістрони за новою сфабрикованою справою про закупівлю. Після дикого скандалу клістрони повертають на місце. Труба відмовляється відкривати провадження за заявами про злочини Портнова.

✔️ У серпні 2020 Зеленський призначає соратника Портнова заступником керівника офісу президента. Татаров - юрист, він курує роботу ОП з правоохороннимиі слідчими органами.

Робіть висновки самі

❓До речі, що Татаров досі робить в ОП?