"Час навчитися робити висновки" - Юрій Луценко

"Час навчитися робити висновки" - Юрій Луценко

Новина про те, що екс глава партії регіонів О. Єфремов під час війни втік з України і живе в фешенебельних апартаментах Москви чомусь здивувала укр сегмент ФБ.

Да, у 2016 поплічник Януковича О. Єфремов був затриманий за підозрою в підтримуі тероризму і держзраду , коли намагався втекти з України. Суд визначив йому утримання в СІЗО.

Зауважу, що він вів себе гідно, відбувши майже три роки в СІЗО: не валяв дурака, не прикидався хворим, ніс свою вину так, як вважав за потрібне.

Потім тривав судовий процес, змінилася влада. В офіс президента Зеленського заступником взяли адвоката Єфремова - п. Смірнова.

На той момент судовий процес перебував на фінальній стадії, відбувалися дебати між сторонами, а після цього мало відбутися оголошення вироку.

Цього не сталося.

Бо зі зміною влади Єфремову був змінений запобіжний захід на домашній арешт, пізніше зняли електронний браслет і з того часу жодного судового засідання не відбулося.

Тепер виявляється, що фігурант, який відкрив двері русскому міру, лнр і війні в Луганській області, банально втік.

І народ дивується.

Чому раптом?

Хіба не так само відпустили в Росію у 2019 беркутів, яких нині заочно засудили заочно?

Хіба не так само віддали у Москву в 2019 Цемаха, тепер заочно засудженого Голандським судом за збиття авіалайнера МН17?  

Хіба не так само злили покарання вагнерів?

Може час дивуватися, чому після тисяч і тисяч жертв російської агресії в керівництві країни все ще люди Януковича - Смірнов і Татаров?

Час навчитися робити висновки.

Бо половину майбутнього визначає минуле.