"І чим ця вся історія для України закінчиться...?" - Карл Волох

"І чим ця вся історія для України закінчиться...?" - Карл Волох

Стаття в Гардіан про підтримку Путіним Трампа на виборах повернула до спогадів про наші власні події недалекого минулого.

Знаєте, в чому з цієї точки зору різниця між ситуацією в США 2016 та Україні 2019? В тому, що вплив Чекістану на американські вибори був досить обмежений. А на українські - величезний. І абсолютно не прихований.

Я тоді криком кричав, закликаючи подумати, чому вся запоребрикова пропагандистська машина абсолютно відверто підтримує Зеленського. Попри всі розбіжності в оцінках Порошенка та постмайданної влади взагалі (не будемо зараз зупинятися на аналізі, результатом якої могутньої спецоперації стали такі радикально відмінні оцінки -К.В.), про що взагалі можна дискутувати на виборах, коли екзистенційний ворог України, агресор і вбивця її громадян однозначно підтримує Зеленського, а його (ворога) довірені радники не приховують, що Путін ставить на містера Хаос? Та не пригадаю практично нікого, кого б переконав навіть цей залізобетонний аргумент.

Це до якого ж стану треба було зазомбувати 73 відсотки дегенератів, щоб вони абсолютно добровільно проголосували за кандидата від Кремля?

І чим ця вся історія для України закінчиться?