"Чого там обіцяв Зеленський бізнесу під час зустрічі?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Чого там обіцяв Зеленський бізнесу під час зустрічі?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

В бюджеті наступного 2024 року закладене зростання податкових надходжень на рівні (дихайте глибше) 30%. Тобто у воюючій країні бізнес має податків сплатити на третину більше.

Пофіг обстріли, те що кваліфіковані працівники воюють або виїхали, пофіг що інвестицій нема. Відкривайте амбари, або все візьмуть задаром!

Інфляцією такі цифри точно не поясниш, ТАКОЇ інфляції в нас немає. Натомість збільшують мінімальну зарплатню - а значить і податки з ФОПів. А ще на 2,3 мільярди грн збільшують бюджет Державної податкової служби. Очевидно - буде у податківців багато роботи. Як раз щойно повернуто податкові перевірки для підприємств. Зрозуміло?

Як казав у часи Януковича податковий інспектор, що приходив перевіряти фірму де я працював: "З вас - стільки. Скажете за що вас штрафонути - чи я сам знайду?"

Чого там обіцяв Зеленський бізнесу під час зустрічі? Український бізнес останнім часом криком кричить про погіршення ставлення до нього з боку влади. Але владі й лиха нема. Логічно, будуть підприємці збурюватися - їм знову Зеленського випустять, аби знову пообіцяв.

Щось мені підказує, що від всього цього генератори, буржуйки, старлінкт та безпілотники, які держава зараз військовим не дає, давати вона не почне. На потреби ЗСУ в рази важче збирати кошти стане волонтерам. Бо допомагає фронту бізнес. А в бізнесу грошей не стане.