Чоловік проїхав тисячі кілометрів, аби почути биття серця загиблої доньки

Чоловік проїхав тисячі кілометрів, аби почути биття серця загиблої доньки

Білл Коннер після 5 місяців як загинула його донька Еббі, вирішив зустрітися з людьми, які отримали її органи в рамках програми трансплантації. Про це повідомляє CBS News.

Наступного дня, як син Коннера випустився з коледжу, чоловік сів на велосипед та поїхав зі свого міста Медісон, штат Вісконсін, до Форт-Лодердейлу у Флориді, аби відвідати медичний центр з донорства. Коннер проїхав понад 4 тисячі кілометрів.

«Це те, що вона хотіла б, аби я зробив», — сказав Білл Коннер.
 
Органи Еббі були віддані чотирьом чоловікам у віці від 20 до 60 років. Також вона пожертвувала очі й інші тканини.

Коли Коннер повідомив центру донорства, що він вирішив зустрітися з людьми, яким дісталися органи, лікарня направила листи кожному пацієнту з проханням надати відповідь, якщо вони зацікавлені у такому рішенні батька Еббі.

Молодий хлопець з Лафайету, штат Луїзіана, став першим, хто зустрівся з Коннером. У хлопця стався серцевий напад, після чого лікарі прогнозували йому жити не більше 10 днів, тому йому потрібна була пересадка органу.

«Він дуже скромний хлопець. Батьки виховали його добре. Він дуже ввічливий. Коли я його побачив, я вже відчував, що знаю хлопця. Я був радий, що він живий, і в той же час, я ніби возз’єднався зі своєю донькою», — сказав Коннер.

Коннеру дали стетоскоп, через який він почув биття серця Еббі.


Донька Білла, 20-річна Еббі, була знайдена без свідомості у басейні на курорті. У неї діагностували незворотнє пошкодження мозку.

Коли їй було 16, вона вирішила стати донором органів і родина це підтримала.