"ЧОМУ...?" - Віталій Гайдукевич

"ЧОМУ...?" - Віталій Гайдукевич

Люди:

- А хто ухвалив рішення розмінувати Чонгар? 

А чому не попередили людей, коли почнеться війна? Чому Дуда знав, а Буча - ні?

Чому не дослухалися до попереджень Байдена і західних розвідок, що буде війна? Чи смакує Вам травневий шашлик, Володимир Олександрович?

А чому все ж таки не перевели на оборону 50 млрд. грн., якщо на той момент Банкова ВЖЕ ЗНАЛА, шо буде велика війна? Хто винен, що ЗСУ не мали достатньо броніків і касок в 2021 році? А коли його судитимуть? 

Чому генерал Марченко захищає Миколаїв, а влада досі не закрила липову справу проти нього? Чому досі не закрита справа проти Ріффмастера? Коли Зеленський особисто вибачиться перед Андрієм, Юлею і Яною за безпідставні звинувачення? 

Чому у Зеленського в усьому винні усі, крім нього і оточення? А чому телелюди каналів Медведчука працюють на інтереси Банкової і це "шоб єдність", а Прямий, П'ятий і Еспрессо - заборонено? 

А коли Баканов ручкався із Медведчуком в Раді, він не знав? А коли Медведчук казав, що Стус злочинець, йому теж треба було вірити? 

А чого у Зеленського немає претензій до Портнова? А чому Татаров не сидить? А чого в Україні "єдність", це коли владу критикувати не можна, а опозицію атакувати можна? А чому в "єдиному марафоні" немає обличч військових, командирів, волонтерів - хтось ревнує до чужої слави?

Банкова:

- ... А тут Медведчук про Порошенка сказав...

Завіса. Картинки не буде.