«ЧОМУ Я НЕ РАДІЮ ЧЕРЕЗ "НАШ"» - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«ЧОМУ Я НЕ РАДІЮ ЧЕРЕЗ "НАШ"» - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Здається, зрозуміло про що говорили Єрмак і Козак на зустрічі радників Норманського формату. Єрмак ремствував що навіть заява Пуйла про "політичний притулок для Порошенка" (який згідно Бутусову, санкціонував "лахматий шмєль" у вікно Гіві) не діють. Падає не рейтинг Порошенка, а рейтинг ЗЕвлади. І тому сторони погодилися зливати Мураєва. Для спільної користі.

Вибачте, я не радію санкціям проти каналу "НАШ". Я бачу масу проблем.

По-перше, закриття каналів через санкції РНБО, повністю незаконне. Тобто Мураєв рано чи пізно оскаржить це рішення в Європейських судах (Україна - правова держава, ви не забули?) і тоді всі ми ще будемо йому штрафи платили. Десятками мільйонів.

По-друге, я в шоці від того з яким натхненням наші громадяни аплодують беззаконню. У них навіть не повертається в мозку, що оплачувати свято будуть як раз вони. Винуватий тоді для них буде тодішній президент, як раз тому що не вдався до беззаконня. Що беззаконня може бути застосоване проти них самих і масово, громадяни не думають як таке.

Ну й по-третє. Щойно Мураєва штовхнули в обійма Рината Ахметова. Благо, Мураєву не вперше працювати на Рината. Що буде далі, в мене десятки версій з не самим гарними наслідками.

Висновок простий і він вкладається в стару народну мудрість: "Хто ходить навпростець, той вдома не ночує". Найкоротший шлях далеко не завжди виявляється вірним. Але усвідомлення цього прийде згодом.

А зараз всі балдіють. Проти каналу "НАШ" санкції впровадили!