"Чутки та факти". Випуск тринадцятий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск тринадцятий - Павло Бондаренко

Про туризм.

У Баштанському районі ЗСУ влаштували рашистським загарбникам перший класичний "котел". Українські військові пропустили ворожу колонну, знищили за нею понтонну переправу та затиснули між двома трасами без можливості рухатися. Становище путінців було тим важче, що вони відчували гострий брак пального. А потім за класичною схемою почала працювати наша арта...

"Кадирівці" дуже неохоче йдуть у справжній бій проти ЗСУ. Зате дуже охоче мародерять та виступають в якості загороджувальних загонів. Але є ще одна "місія" - знищення поранених російських солдат. Так, в окупованому місті Бородянка ними було розстріляно 12 поранених військових 36-ої окремої мотострілецької бригади яких мали евакуювати на територію Білорусії. Але там лікарні та шпиталі вже переповнено, тому їх просто добили й закопали.

Елітна 45-та окрема бригада спеціального призначення Повітряно-десантних військ РФ фсьо. В живих залишилося троє...

Росіяни обстріляли Святогірську лавру на Донеччині. Яка належить Московському патріархату. "Русский мир", "скрепы"...

Про союзників.

ФБР поставлено завдання шукати по всьому світу приховані статки Путіна та його дітей. Навіть якщо вони перебувають на офшорних рахунках та оформлені на підставних осіб. З подальшим замороженням чи або конфіскацією.

До Києва вже прибуло близько 40 тисяч іноземних військових ("відпускників") та колишніх військових. З них – понад 500 канадців, з яких буде створено окремий підрозділ.

Про фінанси та економіку.

Visa, МasterCard, Western Union, MoneyGram, Payoneer пішли з РФ. Західні аналітики прогнозують російській економіці "історичну катастрофу". За підсумками 2022 року її ВВП може обвалиться на 30%, що дорівнює катастрофі під час громадянської війни 1918-1921 років. Чекаємо на продзагони та поліно для "буржуйки" як кращий подарунок на день народження.

Про науку.

200 нобелівських лауреатів у відкритому листі підтримали Україну. У зверненні Путін прямо порівнюється з Гітлером:

"Подібно до того, як нацистська Німеччина напала на Польщу 1939 року (використовуючи подібні трюки та фальшиві провокації) та на Радянський Союз 1941 року, уряд Російської Федерації під проводом президента Путіна розпочав необґрунтовану військову агресію - ніщо інше, як війну проти сусідньої держави - України. Всі разом ми засуджуємо ці військові дії та заперечення президентом Путіним самої легітимності існування України

Про спорт.

Росіян та білорусів викинули з Універсіади-2022.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.