"Чужорідне тіло так чи інакше буде відторгнуто..." - Гліб Бабіч

"Чужорідне тіло так чи інакше буде відторгнуто..." - Гліб Бабіч

Я добу почекав. Все ж таки, думав, може крісло "верховного головнокомандуючого" відреагує на ворожий обстріл ствольної артою, з великою кількістю поранених і знищенням техніки. З нашого боку.

Тим більше, що атаковано не випадкове місце в глибині оборони, а не на нулі. Тим більше, що за останні кілька тижнів - це вже тенденція. І все, що відбувається у нас в обороні - під цілодобовим контролем недосяжних більш російських "Орланів"

Слава Богу - Армія реагує як слід. Не реагують тільки ті, хто подарував нам фальшивий режим "просто перестати стріляти". Це як вікопомний Сусанін. Який завів у болото, а далі - як хочете.

Тільки він там ворогів завів. А цей "Сусанін" - своїх.

Нема там ніякого переполоху. Не збирається РНБО. І "головнокомандувач" нічого не говорить до "своєї" армії, і "свого" народу.

Переполох у них, і "критична ситуація" - це тоді, коли Порох в черговий підрозділ допомогу везе. Ось там загроза номер один. Всі на вухах.

Ми живемо як завжди. У нас війна. Ми відповідаємо на атаку і перев'язуємо своїх поранених. Так реагує здоровий організм.

А чужорідне тіло - є чужорідне тіло. Тому воно так чи інакше буде відторгнуто.

А пам'ять про те, як це воно було - жити під керуванням мізераблей - піде на користь. До речі, Сусанін теж закінчив - так собі.